Amel je dočekan na više lokacija, ali Sejo Brajlović je svojevremeno pobijedio sve!

Kraljevski odrezak za tada bronzanog iz Pekinga

Amel je dočekan na više lokacija, ali Sejo Brajlović je svojevremeno pobijedio sve!

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka ovih dana uživa u slobodnom vremenu pred vlastitu svadbu.

Amel je prije osam dana u Dohi napravio najveći rezultat u historiji bh. atletike jer je na Svjetskom prvenstvu u trci na 800 metara osvojio srebrnu medalju.

Priređeno mu je nekoliko spektakularnih dočeka, ali čini se da niko nije uspio ni blizu da ga obraduje kao prije nekoliko godina najpoznatiji sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović, vlasnik lanca restorana 'Brajlović'.

Sejo je poznat kao gazda koji često ugošćava najpoznatije sportiste iz BiH, ali i ostale poznate ličnosti, a Amela je dočekao nakon što je osvojio bronzu u Pekingu 2015. godine. Tom prilikom ga je i počastio specijalitetom kuće. 

Riječ je o tzv kraljevskom odresku na čije je pojavljivanje na stolu Amel počeo trljati ruku preko stomaka i oblizivati se oko usta.

Nešto je zapitkivao i vlasnika Seju, ali nažalost na snimku se ne može jasno čuti njihov razgovor.

Sigurni smo da Amel uživa ovih dana jer, osim odmora od treninga, može konačno probati i neka jela koja vjerovatno nije ni okusio u prethodnim mjesecima što je potvrdio i njegov nutricionista na press konferenciji po povratku u Sarajevo.

Top Komentari

Zbog ovog clanka svi oni koi rade za sportsport.ba imaju dzaba rucak kod Brajlovica.
9 0
gaziiiiJAaaa
Lendo je mislio da ce Brajlovic i njega KRALJEVSKI docekati, pa se PROVALIO OBJAVOM..nakon saznanja za PROVALU(da je video star makar godinu), onda je korigovao naslov, ali džaba, LIK je SMJESAN za MEDALJU..ali Brajlovic ce ga ispostovati, iako se IZBLAMIRAO..
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi