Dugogodišnja djevojka Amina dočekala Amela: Srebro kao uvertira za vjenčanje

Lijepa Zeničanka

Dugogodišnja djevojka Amina dočekala Amela: Srebro kao uvertira za vjenčanje

E. Škorić

Amel Tuka danas se vratio u BiH nakon osvojene srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Njega je dočekao veliki broj navijača i novinara, a po dolasku na aerodrom održao je i press konferenciju.

Čitav ovaj dan upriličila je i Amelova buduća supruga Amina Pivić, s kojom će se vjenčati 12. oktobra u Zenici.

Amina je Amelova dugogodišnja djevojka i njegova najveća snaga i podrška, a prilikom press konferencije je bh. javnost imala priliku da upozna i dosad u medijima rijetko zastupljenu ljepoticu.

Nakon dolaska pred novinare, Amel je danas izjavio:

"Moram se zahvaliti svima na ovoj dobrodošlici. Hvala medijima, od samog slijetanja na aerodrom skroz je neki drugi osjećaj. Do samog leta je bilo uredu, ali emocije su počele kad sam došao na tlo Bosne i Hercegovine. Rekao sam da idem Dohu spreman, te sam rekao da ću se vratiti u sami vrh i da mi je tu mjesto. Evo ga, tu sam", kazao je emotivni Tuka.

Top Komentari

Austinpowers
Da je lijepa i nije bas
4 8
konjnakvadrat
Lijepa je ko lutka
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi