9

Komentari (9)

Nesto za "Davidoff" Kada bude i jedan Srbin ili Hrvat dao dijetu novo komponovano ili hibridno ime onda cu ja to podrzati da to rade i Bosnjaci Muslimani, ali istina je da je svaki Srbin ponosan sto je Srbin, tako isto svaki Hravat ponosan sto je Hrvat pa daju naravno svoja imena, samo se moze naci medju Bosnjacima Muslimanima koji se stide svoga porekla pa daju dijeci novo komponovana - hibridna ili izmisljena imena koja nikada nisu postojala. Moja poruka: " Budi ponosan ono sto jesi, bez obzira koje si nacije i religije i u isto vrijeme postuj druge, bez obzira ko su i sta su."
LOLLOL
To je zato jer bosanska imena fakticki i ne postoje. Bosanci uveliko daju arapska i turska imena. Ja licno iako sam bosanac nikad ne bi dao tursko ili arapsko ime jer nisam ni turcin a ni arap
"LOLLOLT" Ti si jedna tipicna b.dala, primjera radi Pravoslavna imena su svuda ista primjera radi ime Dimitrije ili Dimitrij ima ime i kod Rusa, Belorusa, Bugara, Srba i svi ostalih pravoslavaca, to bi isto bilo kada bi Srbin rekoa: "Ja necu ime Dimitrij jer ga kod Rusa ima a na nasem srpskom jeziku Dimitrij nista ne znaci niti se moze prevesti, ja hocu nase srpsko ime."
Panjevi7
Pa znaš li ti momčino koje bio Davud? Davud je bio Allahov Poslanik a.s.! Sva muslimanska imena su ista,i u Bosni ,Sudanu,Senegalu,Egiptu,S.Arabiji,Azerbejdžanu Itd.!!!! Ako nešto neznaš sa sigurnošću,pitaj,nekošta ništa!
Brcak
Muško lično ime Davud, spada u grupu tradicionalnih islamskih imena, i po njemu je nazvan jedan od takozvanijih Božijih (Allahovih) izaslanika u svetoj muslimanskoj knjizi „Koranu“.
Penderinos
Ovo je primjer za one koji kažu da su žene tzv. bradonja potlačene. Njegova žena uživa u svim blagodatima koje su sami postigli a pritom ima ono što fali današnjim ženama- čast i dostojanstvo. A mlada je i jako lijepa. Zelim vam mnogo sreće i radosti ponos bosanski
svasta
Prelijepo ime da ga zdravlje i sreca prate!
Pravo i lijepo muslimansko ime, nek ti je ziv 100 godina i da ga lijepa sreca prati u zivotu. Sve najbolje za novorodjenog Davuda. Vazno da ime nije hibridno i novo komponovano, to asocitam na neke fudbalske zvijezde i BiH koji igraju fudbal u Evropi, pa se stide svoga muslimanskog porekla te daju neka bezvezna imena svojoj dijeci samo da nije muslimansko ime.
hame
Baci druze oko malo dalje od Marsa mozda ti bude sta jasnije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.