Ljubavni skandal u Bayernu: Supruga ga ostavila preko Instagrama i "poklonila" ljubavnici!

Amelia šokirala javnosto svojom porukom

Ljubavni skandal u Bayernu: Supruga ga ostavila preko Instagrama i "poklonila" ljubavnici!

Endin Čaušević

Lucas Hernandez našao se u centru ljubavnog skandala nakon što se njegova supruga javno oglasila na Instagramu i svima otkrila da on ima ljubavnicu. Njegova supruga Amelia de la Osa Lorente je otkrila ime ljubavnice igrača Bayerna, a zatim im je oboma poslala jasnu poruku.

Hernandez igra vjerovatno jednu od najtežih sezona u karijeri. Zadobio je tešku povredu na Svjetskom prvenstvu u Kataru zbog čega je bio primoran da propusti cijelu sezonu i tek se očekuje da se na teren vrati početkom iduće sezone.

Međutim, francuski reprezentativac nema samo problema na fudbalskom terenu. Igrač Bayerna nalazi se u centru ljubavnog skandala nakon što se njegova supruga Amelia oglasila na Instagramu.

Lucas i Amelia imaju poprilično turbulentan brak, a čak su krenuli u proces razvoda krajem prošle godine. No, to je zaustavljeno i objavljeno je da su oni ponovo zajedno, no čini se da je sada stavljena tačka na njihov brak.

Lucas Hernandez : que s'est-il vraiment passé avec sa femme pour qu'il  risque la prison ?

Iako je izgledalo da su Lucas i Amelia izgladili nesuglasice i da su ponovo zajedno sada se pojavio novi skandal.

Oglasi

Supruga igrača Bayerna šokirala je sve objavom na Instagramu i otkrila je da on već odavno ima ljubavnicu. Ameliji nije bio problem otkriti i njeno ime, a zatim im je oboma poslala jasnu poruku.

"Možeš prestati da 'igraš' na dvije strane Lucase. Poklanjam ti ga Cristina Buccino. Nemoj samo zaboraviti da imaš i dvoje djece koju uopšte ne dolaziš da vidiš", napisala je Amelia na Instagramu, a njena objava postala je glavna tema jutros u tabloidima širom svijeta.

Lucas i Amelia imaju zaista turbulentan odnos pun skandala. Na proljeće 2017. godine Hernandez je u alkoholiziranom stanju pretukao svoju suprugu, a ni ona njemu nije tada ostala dužna.

Oboje su dobili od suda kaznu dobrotvornog rada u trajanju od 31 dan, a Hernandez je tada dobio i zabranu prilaska Ameliji. Međutim, ponovo su se pomirli nakon toga, a potom i dobili dvoje djece.

Oglasi

El intento desesperado de la pareja de Lucas Hernández para evitar la  prisión

Međutim, krajem prošle godine saznala je da ju Lucas vara i da je čak iznajmio stan za svoju ljubavnicu gdje ju često posjećuje.

Već tada Amelia je odlučila da podnese zahtjev za razvod, ali ponovo je sve stalo. Tada su se ponovo pomirili jer je Lucas obećao da s ljubavnicom Cristinom više nema ništa, ali sudeći po poruci njegove supruge na Instagramu jasno je da nije govorio istinu.

Cristina Buccino je inače influenserka koju na Instagramu prati preko tri miliona ljudi. I ranije je bila u centru skandala, te su je povezivali da je navodno imala afere s Cristianom Ronaldom, Andreom Iannoneom, Colinom Farrellom i Aleksandrom Kolarovom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije