Američki kečer Randy Orton iznenadio javnost golišavim fotografijama sa svojom suprugom

Malo su pretjerali

Američki kečer Randy Orton iznenadio javnost golišavim fotografijama sa svojom suprugom

E. Čaušević

Američki kečeri su planetarno popularni, a sigurno da je jedan od najpopularniji u ovom sportu Randy Orton.

Orton je već godinama član WWE i dio je generacije koja je svijet kečera digla na novi nivo. Ovaj sport prethodnih godina postao je nevjerovatno popularan širom cijelog svijeta.

Za mnoge je upravo Orton jedan od najdražih kečera, a njegove poteze sigurno su mnogi pokušali izvesti kod kuće. No, ovaj put Orton se u javnosti našao zbog drugačijeg razloga.

Naime, on i njegova supruga Kim objavili su nekoliko fotografija na Instagramu koje su izazvale razne komentare. Ovaj 40-godišnjak pozirao je sa suprugom te je od očiju javnosti sakrio svojim rukama njene grudi.

U svojoj objavi Orton je poručio da ga je Kim totalno promijenila, te da je zbog nje bolji čovjek. On joj je pokazao koliko je voli, ali mnogi smatraju da su fotografije koje je objavio bile malo previše.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCJtO2nAPgk/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti