Ana Ivanović osramotila i povrijedila Schweinsteigera

Bastian stradao dok je pokušavao obuzdati Anu

Ana Ivanović osramotila i povrijedila Schweinsteigera

D. Rakanović

Srbijanska teniserka Ana Ivanović uživa u igračkoj penziji. 

Ona živi u Chicagu sa suprugom, njemačkim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom koji igra u MLS ligi za ekipu Chicago Firea. 

U Ani je još uvijek ima sportskog duha, pa je izazvala muža na teniski meč, a Shweinsteiger na teniskom terenu ipak je morao priznati ženi da je bolje. 

Bivša prva teniserka svijeta i pobjednica Roland Garrosa iz 2008. godine, na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je stradao njen dragi Bastian koji je očigledno bolji u baratanju fudbalskom loptom nego teniskim reketom.

“Evo što se dogodi kad Bastian uporno pokušava pobijediti”, napisala je Ana Ivanović na svom Instagramu i pokazala na povrijeđeni prst svog supruga.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi