Hrvatska fudbalerka otkrila s kim se ubrzo nalazi: "Zbog njega i igram fudbal, on mi je simpatija!"

Ana Maria Marković je o tome sanjala

Hrvatska fudbalerka otkrila s kim se ubrzo nalazi: "Zbog njega i igram fudbal, on mi je simpatija!"

Edmir Škorić

Hrvatska napadačica Ana Maria Marković početak godine pamtit će po teškoj povredi zbog koje je morala na operaciju, ali kraj iste je kao u filmovima.

Ana Maria Marković igra za reprezentaciju Hrvatske i švicarski Grasshopper. Ova 23-godišnja ljepotica smatra se jednom od najzgodnijih fudbalerki današnjice, zbog čega je često u medijima i puni naslovnice raznih tabloida.

Naravno, njena je želja da bude više u centru pažnje zbog fubalskih tema, ali mediji često zadiru u njenu privanost, prate njene korake na društvenim mrežama i na taj način dobijaju na klikovima, a ona barem na dodatnoj popularnosti.

Ono što mnoge druge djevojke sanjaju, sada će se ostvariti Hrvatici. Naime, na društvenim mrežama je izrazila veliko uzbuđenje zbog toga što će imati priliku da upozna Cristiana Ronalda.

Oglasi

Ona je na Instagramu potvrdila da će uskoro biti s Ronaldom, zahvaljujući partnerstvu sa Binanceom, kompanijom u vlasništvu upravo bivšeg asa Real Madrida, a koja se bavi kriptovalutama.

"Moj najdraži igrač je Cristiano Ronaldo jer je tako disciplinovan. Nosim broj 7 upravo zbog njega. Zahvaljujući njemu igram fudbal. On je moja motivacija i moja simpatija", rekla je Ana Maria, pa je dodala:

"Nije me briga da li je neko osvojio više trofeja od njega, u mom srcu je samo jedan GOAT i to će uvijek biti Ronaldo".

Ovo nije prvi put da zgodna hrvatska fudbalerka na sva usta hvali Portugalca. Sada će imati tu čast i veliku sreću da se nađe licem u lice sa zvijezdom koja igra za Al Nassr.

Oglasi

Šteta njena što je Ronaldo zauzet i sa Georginom Rodriguez, možda bi da je situacija drugačija mogla da ostvari i neke druge želje vezane za jednog od najboljih fudbalera na svijetu.

Jedino što joj donekle ide u prilog su sve češće medijske glasine da Ronaldova veza sa Georginom nije tako čvrsta i stabilna kakvom je ovaj slavni par predstavlja.

Oglasi

Top Komentari

to_je_tako
Jel to ona sto je izjavila da zeli da je se gleda kao igracicu, a ne kao model (nesto slicno tako) ?! Pa kako jadna ne bila, skoro niti jedna objava o fudbalu ti nije, non stop neke random objave sebe, u kupacim, u haljinama, glu.pave tiktok objave, po sezoni 1 gol ili asist. Pusti fudbal, idi bavi se necime u cemu ces biti uspjesna za ono sto ti jesi, a ne forsirati da si "fudbalska zvijezda", a statistika ti je u rangu djece od 6 godina.
0 0
Ecosport
Ti si dobra samo za 7 inča primiti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi