3

Komentari (3)

to_je_tako
Jel to ona sto je izjavila da zeli da je se gleda kao igracicu, a ne kao model (nesto slicno tako) ?! Pa kako jadna ne bila, skoro niti jedna objava o fudbalu ti nije, non stop neke random objave sebe, u kupacim, u haljinama, glu.pave tiktok objave, po sezoni 1 gol ili asist. Pusti fudbal, idi bavi se necime u cemu ces biti uspjesna za ono sto ti jesi, a ne forsirati da si "fudbalska zvijezda", a statistika ti je u rangu djece od 6 godina.
Ecosport
Ti si dobra samo za 7 inča primiti
Hashim_Kuchuk_Hoki
Još da ti ga on spraši među guzove i da mu daš malo svoje pichkice i to je to. Al' opet sr raspitaj hoće li to dozvoliti Georgina, pošto se ona onako čini zahebana malo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.