Još jedan neporaženi se okušao protiv čudesnog dječaka sa džojstikom - nije dobro prošao

Vodio tim do pobjede na turniru

Još jedan neporaženi se okušao protiv čudesnog dječaka sa džojstikom - nije dobro prošao

Midhat Šljivak

Dječak Anders Vejrgang (14) nastavlja da dominira igrajući FIFA 21.

Pred vikend ligu FUT gdje je neporažen sa omjerom 330-0, on gotovo redovno osvaja turnire sa kolegom, a tako je bilo i jučer kada su došli do nagrade od 800 eura.

Protiv Andersa se okušao i momak koji u vikend ligI ima omjer od 150-0. Međutim, nije se dobro proveo. Čudesni dječak sa džojstikom je slavio sa 9-2 i odnio je još jednu pobjedu.

Na kraju je osvojen novi turnir i dokazao je Anders da je nedavni poraz na penale bio samo jedan loš trenutak koji se svima dogodi.

Nakon suza i razbijanja džojstika zbog poraza nestvarni dječak postavio svjetski rekord

Dječak koji je privukao pažnju mnogih, 14-godišnji Anders Vejrgang, postavio je novi svjetski rekord.

Iako je nedavno prekinuta njegova nepobjedivost u FIFA 21, jer je na turniru na kojem je učestvovao poražen na penale, vikend liga u FIFA Ultimate Teamu nije donijela ništa novo.

Anders je ponovo izdominirao konkurenciju. Ostvario je 30 novih pobjeda i došao je do novog svjetskog rekorda 300-0.

Oglasio se na Twitteru i poslao je poruku hejterima:

"Nema tuširanja, nema sunčeve svjetlosti i nema Brunovih penala barem još jednu sedmicu. Žao mi je hejteri", napisao je ovaj 14-godišnjak iz Norveške.

Tako je nakon suza i razbijanja džojstika ponovo došao osmijeh na Andersovo lice, a prethodnog vikenda je rekord dodatno podebljao sa 30 novih pobjeda za ukupnih 330-0.

Top Komentari

RASanticeva
Koga boli ***** za slinavca?
6 2
Mowzilla
Nas narod bi rekao:"Yeb'o vas onaj ko vam dade joystick..."
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi