Ima samo 14 godina, a na FIFA-i je kralj: Anders postavio nevjerovatan rekord

Popravio svoj omjer

Ima samo 14 godina, a na FIFA-i je kralj: Anders postavio nevjerovatan rekord

Endin Čaušević

Dječak Anders Vejrgang našao se u centru pažnje javnosti jer se radi o najboljem igraču u esportu.

Anders je još uvijek bez poraza na FIFA 21 Ultimate Teamu i nestvaran skor nastavio je i prethodnog vikenda. Došao je u centar pažnje jer niko nije mogao da vjeruje da je i dalje neporažen, a to je potvrdio i EA Sports na zvaničnoj stranici.

Ovaj 14-godišnji dječak nastavio je svoju dominaciju u vikend ligi, te je sada na omjeru od 270-0 što je zaista nevjerovatno.

On se oglasio na Twitteru nakon još jedne serije utakmica i zahvalio se na porukama podrške koje je dobio.

"Hvala na pozitivnim porukama prethodnih dana one mi puno znače. Neću dopustiti da bilo kakve negativnosti utiču na mene. Idem prema svom snu bez obzira na sve", napisao je Anders.

[twitter]https://twitter.com/rblz_anders/status/1338212816847851521[/twitter]

Top Komentari

snupi
Postajete dosadni sa ovim djetetom kao sa onim starletama (Wandom, Georginom i dr.)
5 0
Penderinos
Nek uzme Arsenal pa bi vidio sto je nepobjediv :-P
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi