Folk pjevačica govorila o vezi sa bokserom, pa zaplakala: Pila sam sedative i htjela se ubiti

Kubrat Pulev i Andrea više nisu zajedno

Folk pjevačica govorila o vezi sa bokserom, pa zaplakala: Pila sam sedative i htjela se ubiti

Edmir Škorić

Andrea, folk pjevačica i bivša partnerica najboljeg bugarskog boksera Kubrata Puleva, dala je intervju u kojem je najzad govorila o odnosu sa slavnim Pulevom.

Andrea je otkrila cijelu istinu o rastanku sa bokserom nakon što su prethodno 13 godina bili u vezi. Priznala je da je između njih dvoje napokon gotovo, iako su se nedavno pojavile fotografije koje su možda sugerisale da još uvijek ima nade za njihovu vezu. Andrea je priznala kako je željela izvršiti samoubistvo zbog slavnog boksera i da se zbog svih problema počela debljati. 

Ističe da to što je neko slavan i bogat, ne znači nužno i da je sretan.

"Slava je mač s dvije oštrice. Donosi mi zaradu, ali već osjećam užas kad uđem u restoran i sretnem poglede drugih ljudi. Cijena koju sam platila je visoka. Izgubila sam osjećaj ko sam i zdravlje mi se pogoršalo. Ako želite biti na vrhu, morate zaboraviti na privatnost. Radila sam 24 sata dnevno i nisam imala prostora ni za disanje. Postala sam poput robota", govorila je Andrea na početku intervjua, pa je nastavila o vezi sa slavnim bokserom.

"U početku smo bili mladi. Prvo se moja karijera razvijala brzo, zatim i njegova. Slava mijenja ljude, poglede na život. Nema jeftinog ručka kada želite jesti u skupom restoranu, kako kažu. U jednom sam trenutku izgubila osjećaj o svojoj osobnosti, jer ako želite da budete na vrhu, morate zaboraviti da ste ljudsko biće. Kubrat me nije mogao razumjeti, slomilo me, počela sam da uzimam sedative. Shvatila sam da dugo pokušavam da živim u izmišljenom svijetu. Njegov poljubac s Jenny Sushi bio je sukob stvarnosti i fantazije u kojoj sam živjela. Tada je sve puklo. Kada se cijeli svijet okrenuo protiv njega, ja sam bila uz njega, branila sam ga i nisam htjela odustati...".

Ona priznaje da je od silnog bijesa ušla u automobil, pojačala je muziku i počela da vozi brzo. "Nisam imala pojma prolazim li kroz crveno i hoću li možda udariti s automobilom u drvo. Jednostavno sam to i željela, a to je bila pogreška", priznaje.

"Ne bih sve rekla da ne bi ova emisija bila pretvorena u mržnju prema njemu. Došao je trenutak kada je mjehurić mojih emocija pukao, ali nisam željela da izgledam kao lažljivac ili budala, Problem neuspjeha moje veze s Kubratom ima veze s oboje nas. Ne znam gdje sam pogriješila, možda sam malo više trebala biti žena, a ne muškarac. Mislim da i nakon toliko godina još uvijek osjećamo jedno drugo. Trećinu života provela sam s njim i do sada je on moja najveća ljubav", rekla je sa suzama u očima.

Najnovije vijesti