Pulev otkrio detalje prije meča: Novinarka mu je nešto nagovijestila...

Bugarski bokser u centru pažnje

Pulev otkrio detalje prije meča: Novinarka mu je nešto nagovijestila...

Iako je prošlo već nekoliko dana od dobro poznate scene kada je bugarski bokser Kubrat Pulev poljubio atraktivnu američku novinarku, strasti se ne smiruju.

Novarka je prvo optužila Puleva da ju je nakon intervjua, mimo kamera, uhvatio za strašnjicu sa obje ruke te je također spremila tužbu.

To je donijelo mnogo problema za popularnog boksera kojem trenutno vjerovatno i nije u glavi pobjeda protiv Rumuna Bogdana Dinua u Las Vegasu.

Da stvari nisu baš onakve kakvim ih predstavlja pomenuta novinarka Jennifer Ravalo, pokazalo se na videu koji se našao na internetu sutradan. Naime, samo sat vremena nakon spornog intervjua i poljupca, novinarka je plesala u krilu jednom od članova Pulevovog tima.

Bugarski bokser je u novom intervju demantovao riječi Amerikanke da ju je uhvatio za strašnjicu nakon intervjua, a također je poručio da mu je ona prije borbe obećala party.

"To nije istina (da ju je uhvatio za stražnjicu). Ta djevojka uopšte nije moj tip. Ne bojim se ničega, imam i ja video ako je potrebno. Do sada sam u karijeri odradio oko 10.000 intervjua. Svi znaju da sam prijateljski nastrojena osoba. Ta djevojka je došla na vaganje i rekla mi 'poslije borbe, imat ćemo parti'", poručio je 37-godišnji Bugarin.

Inače, oglasila se i njegova djevojka, popularna pjevačica, Andrea, koja je stala u odbranu svog momka te je poručila da je sve bila šala.

"Poznajem ga vrlo dobro. On je šaljivđija sa sjajnim smislom za humor. Znam da je to uradio iz šale. Djevojka je odgovorila na njegov poljubac, nasmijala se. Cijeli svijet je vidio da je uživala. Bilo je to slatko iznenađenje za nju. Mislim da joj je neko nakon svega poručio da iskoristi situaciju i da ga tuži. To je učinilo Kubrata žrtvom. Nevjerovatno sam tužna, ne mogu vjerovati da ima tako zlih ljudi", rekla je ona.

Top Komentari

Panjevi7
Ko se smije kladiti da je ovo muško a ne žensko!
2 2
red devil mo
Pod naslov:"Bugarski teniser u centru paznje"
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti