Interov napadač ponovo je samac: "Mnogo smo patili, ovako je najbolje za oboje"

Pinamonti više nema djevojku

Interov napadač ponovo je samac: "Mnogo smo patili, ovako je najbolje za oboje"

Edmir Škorić

Nicole Confortin je dugonoga ljepotica koja je bila u vezi sa Interovim nogometašem Andreom Pinamontijem, ali nedavno su raskinuli.

Jedna od najtraženijih manekenki u Italiji i ujedno zvijezda Instagrama otkrila je kako više nije u vezi sa igračem koji je iz Intera na posudbi u Empoliju.

"Raskinuli smo prije nekoliko mjeseci – bez mržnje i bez svađe. Oboje se nismo osjećali isto kao prije. Samo nespojivost, kao što je često slučaj. Patili smo, a ovako je najbolje za oboje", kazala je Nicole.

Raskid se dogodio prije dva mjeseca, no mediji u Italiji su o njemu saznali tek sada.

"On je bio jako važna osoba u mom životu i uvijek ću ga puno voljeti. Raskid je uvijek bolan, ali nastojali smo da sebi olakšamo i vjerujem da ćemo ostati u lijepom odnosu", dodala je Nicole.

Oglasi

Pinamonti je ponikao u Interu, a igrao je još za Frosinone i Genou. Posuđen je Empoliju do kraja sezone, a u Seriji A ove sezone ima sjajan učinak od 12 golova na 34 meča.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZMUGB1FAPW/[/instagram]

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi