Edin i Amra nasmijali fanove: Kako izgleda fotografija na Instagramu, a kako u stvarnosti?

Uživaju na zasluženom odmoru

Edin i Amra nasmijali fanove: Kako izgleda fotografija na Instagramu, a kako u stvarnosti?

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko uživa na kratkom zimskom odmoru.

Igrači u Italiji dobili su desetak dana odmora za novogodišnje praznike, a povratak na teren očekuje ih već početkom januara kada će se nastaviti takmičenje u Seriji A.

Džeko je odlučio iskoristiti to vrijeme da odmor provede sa svojom porodicom i prijateljima s kojima uživa u Italiji.

Oni su izabrali italijanski gradić Ortisei gdje uživaju u skijanju i odmoru, te je Dijamant na sjajan način i u odličnom okruženju odlučio da napuni baterije pred nastavak sezone u kojoj igra zaista fantastično.

Edin i Amra su ovih dana itekako aktuelni na društvenim mrežama, a njegova supruga je nasmijala sve objavom na Facebooku.

Ona je objavila dvije fotografije i pokazala je kako izgleda fotografija koja ide na Instagram i bude savršena, a kako fotografija u stvarnosti koja i nije baš toliko "savršena".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

svasta
Dzeko je zasluzio odmor!
4 0
Emin_Podzic
Ajmo jos koju objavu o njima jedva cekamo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi