Andreas Pereira se pohvalio novim mobitelom koji košta čak 5.000 funti

Objavio fotografiju na Instagramu

Andreas Pereira se pohvalio novim mobitelom koji košta čak 5.000 funti

E. Čaušević

Vezni fudbaler Manchester Uniteda, Andreas Pereira, privukao je veliku pažnju jučerašnjom objavom na Instagramu.

Pereira ove sezone i nema baš zapaženu minutažu, ali i pored toga očito da uživa na Old Traffordu. Ovaj veznjak je na Instagramu objavio fotografiju novog telefona koji košta pravo malo bogatstvo.

Naime, Pereira sada posjeduje Iphone 11 koji je napravljen od zlata i košta nevjerovatnih 5.000 funti. Na telefonu su njegovi inicijali, grb Uniteda i broj 15 koji on nosi. Također, u dnu je napisano "tiki-taka legenda".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CD84
Papak!
0 1
Zoilomas
Zato mu obje noge kostaju marku.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi