Navijači Manchester Uniteda nisu mogli dobiti ljepše pojačanje

Novo lice na Old Traffordu

Navijači Manchester Uniteda nisu mogli dobiti ljepše pojačanje

I u ovoj sezoni Manchester United muči se da postane ono što je nekad bio. Nekada moćni klub danas se u Premier ligi nalazi tek na sedmom mjestu, pa stoga nije ni čudno što je navijačima trenutno jedna od omiljenih persona na Old Traffordu djevojka po imenu Kirsty Shelts.

Ime je to djevojke koju su Crveni đavoli prije nekoliko dana angažovali kao svoju novu TV prezenterku. Za televizijski kanal engleskog kluba je već imala priliku da 'debituje', a za kratko vrijeme postala je hit kod svih navijača koji je već nazivaju najvećim pojačanjem.

Iako su mnogi pomislili kako je 27-godišnja novinarka posao dobila zahvaljujući svom izgledu, mediji na Ostrvu pišu kako iza sebe ima bogat životopis te da je već sličan posao radila za Crystal Palace prije pet godina.

"Kirsty je diplomirala novinarstvo na Staffordshireu, a osim što je radila za Crystal Palace, iskustvo je također sticala i na Sky TV-u i BBC radiju", piše tabloid The Sun, navodeći kako se atraktivna novinarka jedno vrijeme bavila i manekenstvom.

Ona se svojim novim angažmanom pohvalila i na društvenim mrežama, gdje, logično, ima sve više pratilaca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi