"Imao sam sve što žene žele; bio sam sladak, bogat i imao ogroman penis"

Van der Meyde u svom stilu

"Imao sam sve što žene žele; bio sam sladak, bogat i imao ogroman penis"

Edmir Škorić

Andy van der Meyde bio je jedan od onih igrača koji su mogli jako puno, a zapravo su se zadovoljili "mrvicama".

Van der Meyde bio jedan od najboljih krilnih igrača početkom ovog milenija i bio je član sjajne Ajaxove generacije zajedno sa Ibrahimovićem, Sneidjerom, Van der Vaartom... Kasnije je zaigrao u Interu, ali je tu proveo dvije sezonme i odigrao oko 30 utakmica. Potom je bio član Evertona, pa se vratio u rodnu Nizozemsku.

Vodio je buran život, često je zalazio u noćne klubove, a priznao je jednom prilikom da se u Milanu "opijao svaku večer", te da mu je nogomet bio na trećem ili četvrto mjestu.

Gotovo dvadeset godina nakon što je njegova avantura u Nerazzurrima završila bez slave, bivši nogometaš dao je intervju za nizozemske novine u kojem prepričava svoju prošlost.

"Jako sam pogriješio. Kao nogometaš imao sam sve što žene mogu poželjeti. Bio sam jako sladak, bogat, a imao sam i ogroman penis...", priznao je ovaj "otkačeni" Nizozemac koji je nedavno otvorio Youtube kanal na kojem intervjuiše bivše igrače.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaxUxf2pdrP/[/instagram]

"Zaradio sam milione, ali sam bio potpuno lud", dodao je Van der Meyde, kojeg najviše boli to što je bio loš otac.

Toliko loš otac da ga njegova kćer koja živi u Italiji ne želi ni vidjeti.

"Dugo sam bio loš otac, nisam obraćao puno pažnje na svoju djecu, ovo mi je najveća greška u životu. Moja najstarija kći me još uvijek ne želi vidjeti. Živi u Italiji, ali šaljem poruku redovno, samo da pokažem da i dalje mislim na nju svaki dan."

"Novac ne donosi uvijek sreću", zaključio je bivši nogometaš svjestan da je radio ogromne pogreške u životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti