Van de Beek se pohvalio kako postaje otac, legenda ga upitala hoće li sinu dati ime Ole Gunnar

Našalio se na račun trenera Uniteda

Van de Beek se pohvalio kako postaje otac, legenda ga upitala hoće li sinu dati ime Ole Gunnar

E. Škorić

Donny van de Beek nesretan je u Manchesteru i ima želju da ode.

Van de Beek je iz Ajaxa prešao u Manchester kao jedan od najtraženijih veznjaka u tom periodu, ali na Old Traffordu se reprezentativac Nizozemske nije naigrao. Ima posebno loš odnos s menadžerom Oleom Gunnarom Solskjaerom i zato želi da ode već u januaru.

U međuvremenu je dobio sjajne vijesti - postat će otac, što je potvrdio na Instagramu s fotografijom uz trudnu suprugu napisavši: "Drago nam je što možemo da saopštimo da ćemo postati roditelji".

Stigle su brojne čestitke od bivših i sadašnjih igrača, prijatelja i fanova, a poseban komentar ostavio je nekadašnji nizozemski reprezentativac Andy van der Meyde.

"Čestitam. Hoćeš li mu dati ime Ole Gunnar?", napisao je Van der Meyde.

Van de Beek je u tekućoj sezoni odigrao četiri utakmice, a na terenu je ukupno proveo samo 144 minute.

Top Komentari

Karlosicroberto
Glupan
2 1
bk123
ko je tata
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi