"Spavao je sa mojom prijateljicom, a pokušao je i moju sestru odvući u krevet"

Buran život slavnog fudbalera

"Spavao je sa mojom prijateljicom, a pokušao je i moju sestru odvući u krevet"

Emir Dindić

George Best je bio sjajan fudbaler, ali i boem, jer život pored terena je bio sve sem sportski, kakav je trebao da bude. 

Davne 1963. godine debitovao je za Manchester United, osvojio dva naslova prvaka, a uzeo je i europsku nagradu za fudbalera godine. Onda je došla ta kobna 1968. godina kada je njega sve krenulo stranputicom.

Kocka, žene, alkohol su bile tri riječi koje su na spominjanje Besta bile sinonim za njega.

Angie Best, bivša manekenka, Playboyeva zečica prisjeća se turbulentnog perioda života kada su ona i slavni fudbaler bili zajedno.

"Znao je pobjeći iz klinike  i za to vrijeme spavati sa mojom najboljom prijateljicom, a pokušao je i moju sestru odvući u krevet", rekla je Best te nastavila:

"Žene me nisu podnosile jer sam im "ukrala" njihovog Georgea, a muškarci su me mrzili jer sam ga pokušala odgovoriti od toga da se zabavlja sa njima. Za njih je uvijek bio najbolji, a za sebe najgori", završila je svoje izlaganje Best.

Top Komentari

Vrana
Ljubav Nije nista lose!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi