Pjevačica priznala da je 2019. godine imala ljubavnu aferu s Neymarom: "Družili smo se te noći..."

Anitta sve javno otkrila

Pjevačica priznala da je 2019. godine imala ljubavnu aferu s Neymarom: "Družili smo se te noći..."

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar imao je u prošlosti nekoliko burnih ljubavnih veza, ali se dosta smirio u posljednje vrijeme.

Neymar je često bio u centru pažnje tabloida širom svijeta jer je javno pokazivao svoj privatni život, a to se najviše odnosilo na njegov ljubavni život koji je znao biti dosta turbulentan.

Međutim, prethodnih godinu dana Neymar se dosta smirio po tom pitanju, te takve stvari sada drži samo za sebe i ne želi da se to javno objavljuje.

Brazilski mediji pišu da je Neymar "prelomio" prije tri godine kada je bio na karnevalu u Rio de Janeiru. Te noći je bio u društvu tamošnje popularne pjevačice Anitte, te se dvije godine špekulisalo da su imali aferu.

Neymar kisses and parties with stunning pop star Anitta at Rio Carnival as  PSG star relaxes while recovering from foot injury

Iako je tada Neymar bio u vezi to ga nije očito spriječilo da noć provede s ovom pjevačicom, a i ona sama je nakon tri godine priznala da je zaista imala aferu sa igračem PSG-a.

Neymar parties with pop star Anitta and friends at the Rio Carnival | Daily  Mail Online

Ova pjevačica čije pravo ime je inače Larissa de Macedo Machado priznala je u jednom podcastu da je imala aferu s Neymarom, ali da je sve to trajalo samo jednu noć. Priznala je da su se poljubili, ali nije dalje htjela ništa detaljno da otkrije.

"Družili smo se to noći i to svi znaju jer postoje fotografije. On je moj prijatelj i nikada mi nije bio momak. Poljubili smo se i to je istina i tu noć smo bili zajedno, ali to sada ništa ne znači", rekla je ova pjevačica.

Također, potvrdila je u istoj emisiji da je bila u ljubavnoj vezi s poznatim pjevačem Malumom, te je priznala da ga još uvijek voli.

Top Komentari

Arnel925
Ova je bila na dosta qurcina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije