Neymar rekao Di Mariji da je ružan, Argentinac mu brutalno odgovorio

Prozivke saigrača PSG-a

Neymar rekao Di Mariji da je ružan, Argentinac mu brutalno odgovorio

S. Grebović

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu prošle sedmice ostali su uskraćeni za jedan od najvećih dvoboja u fudbalu, odnosno za susret između Brazila i Argentine.

Riječ je o utakmici južnoameričkih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a susret je počeo u 21 sat kako je i planirano, ali je samo pet minuta nakon toga prekinut jer su zdravstveni radnici ušli na teren zbog nekoliko igrača Argentine koji su prekršili COVID protokol.

Naime, četvorica igrača Argentine nisu prijavila da su bili u posljednjih 14 dana u Engleskoj kako bi izbjegli obaveznu izolaciju po dolasku u Brazil, a dva sata pred meč objavljeno je da ne mogu igrati.

Igrači jednog i drugog tima tako su dobili neočekivani odmor, pa su se pozabavili drugim stvarima osim fudbala.

Igrač PSG-a Angel Di Maria objavio je fotografiju u dresu Argentine, a komentar njegovog saigrača Neymara privukao je pažnju mnogih.

Brazilac mu je kratko napisao da je ružan, na šta mu je Di Maria replicirao "Nemoj se ljutititi, ovdje imam nešto što jako sija", aludiravši na zlato koje je Argentina osvojila ovog ljeta pobjedom u finalu Copa Amerike upravo nad Brazilom.

Gaučosi su u tom meču slavili sa 1:0, a gol odluke postigao je upravo Di Maria.

Opis nije dostupan

Top Komentari

Klicko
Di Maria lijep ko Luka Modric
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi