Žena koja je od Lewandowskog napravila šampiona

Anni idu velike zasluge

Žena koja je od Lewandowskog napravila šampiona

E. Škorić

Robert Lewandowski proglašen je najboljim nogometašem na ovogodišnjoj svečanosti FIFA The Best.

Iskrene čestitke stižu iz svih krajeva zemlje i svijeta, ali Robert je zasigurno najviše zadovoljan porukom od svoje supruge. Ubrzo nakon što su objavljeni rezultati, Anna Lewandowski je na Instagramu čestitala svom suprugu na naslovu.

"Svaka čast dragi! Uspio si! Ostvarili su se tvoji nogometni snovi, bila je ovo nevjerovatna godina. Jako sam ponosna na tebe. Volim te!", napisala je Anna.

A upravo Anna se smatra jednom od najzaslužnijih za nevjerovatan razvoj Poljaka posljednjih godina. Ona se uvijek trudila da njen suprug jede zdravo i da unosi samo prave stvari u svoj organizam. I sam Lewandowsi bio je istinski predan kako bi uspio, ali imao je veliku podršku, motiv i najbolje savjete od profesionalke kakva je Anna.

Nutricionistica je i dobro poznata u Poljskoj. Zanimljivo da mnogi igrači u reprezentaciji Poljske od Lewe i njegove supruge traže savjete kako da promjenom ishrane i načina života dodatno usavrše svoje tijelo i kako da dodatno napreduju.

Thigo Cionek, nekadašnji Lewin saigrač, otkrio je za ESPN kako se Bayernova zvijezda uglavnom hrani, naravno na preporuku svoje lijepe i brižne supruge.

"Na dan meča jede puno proteina. A za doručak uvijek ima tune. Izbjegava sve što sadrži gluten i laktozu. Dan prije igranja, nakon večere, još uvijek može pojesti tanjur pudinga od riže da napuni tijelo ugljikohidratima i glukozom za naredni dan. Zatim, u oporavku, povrće i avokado".

S takvom ishranom i takvom ženom pored sebe, Lewandowskom je uspjeh bio zagarantovan. 

Top Komentari

Probisvjet
Jbm ako ne bi i ja dao bar tri cetiri gola u Bundesari.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi