Muškarci prave prvi korak, ali 40-godišnja glumica je jednostavno morala prići slavnom sportisti

Trenutak kada ga pozdravlja postao je viralan

Muškarci prave prvi korak, ali 40-godišnja glumica je jednostavno morala prići slavnom sportisti

Edmir Škorić

Glumica Anne Hathaway (40) bila je jedna od brojnih zvijezda koje su se pojavile na najprestižnijem modnom događaju Met Gala.

Met Gala se smatra najprestižnijim modnim događajem. Tradicionalno se održava prvog ponedjeljka u maju. Brojne poznate ličnosti tada nastoje privući pažnju svojim izdanjima.

Zvijezde su se ponovo okupile u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku, ali cilj Met Gale je da se prikupe novčana sredstva za Institut za kostime spomenutog muzeja. Ulaznica na ovaj događaj košta oko 50.000 dolara, ali ju je moguće kupiti samo uz pozivnicu organizatora.

Pozvano je ovaj put oko 400 gostiju. Ovogodišnje izdanje posvećeno je dizajneru Karlu Largerfeldu, koji je preminuo 2019. godine. Ovo je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama, s obzirom na to da Lagerfelda mnogi smatraju rasistom i mizoginistom.

Među onima koji su imali tu čast da se pojave na Met Gali bila je i glumica Anne Hathaway. Ova 40-godišnjakinja je zablistala u spektakularnoj haljini. Iako su mnogi bili njome oduševljeni i gledali je, ona je ipak bila oduševljena jednim sportistom.

Oglasi

Naime, u jednom trenutku ugledala je vozača Formule 1 Daniela Ricciarda (33) i odmah se uputila prema njemu.

Anne Hathaway je prišla Ricciardu, rukovala se s njim i rekla: " Wow! Ja sam veliki obožavatelj Formule 1! Ugodnu večer želim".

Ricciardo se zahvalio, a onda su se oboje nasmijali. Trenutak je postao viralan na društvenim mrežama, gdje je u samo nekoliko sati skupio više od milion pregleda.

Oglasi

Naravno, nije dugo trebalo prije nego su se počele širiti glasine da je Anna zaljubljena u sedam godina mlađeg vozača. Zaista je izgledala presretno što ga vidi, ali čini se da je ona jednostavno samo zaljubljena u Formulu 1.

Australski vozač od ove godine ima ulogu testnog vozača za tim Red Bulla. Godine 2008. osvojio je naslov u Sjevernoevropskoj Formuli Renault 2.0. U Formuli 1 se kao vozač takmilio od 2011. do 2022., a dosad je upisao osam pobjeda.

Top Komentari

user1676286668
Navinaru istrazi Jel je spržio ili je traži na spottedu?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi