Djevojka De Ligta objavila sliku u donjem rublju, tvrdi da ranije nije bila iskrena

Sada više cijeni sebe

Djevojka De Ligta objavila sliku u donjem rublju, tvrdi da ranije nije bila iskrena

Edmir Škorić

Zvijezdi Bayerna Matthijsu de Ligtu (23) stvari ne idu najbolje. Njegov Bayern je bez pobjede već četiri utakmice, a takvo što se nije dogodilo u posljednjih 20 godina.

Bayern je jučer poražen od Augsburga s 1:0 i u očajnoj je formi, pa su opravdane kritike koje trpe i trener Julian Nagelsmann i svi pojedinci koji nose dres slavnog kluba, a među njima i De Ligt, stoper koji je doveden ovog ljeta iz Juventusa.

Na terenu reprezentativcu Nizozemske trenutno ne cvjetaju ruže, ali zato kada dođe kući, tamo ga čeka Annekee Molenaar. Ova 23-godišnja nizozemska manekenka već je godinama u vezi s De Ligtom i za mnoge su njih dvoje savršen par.

Možda De Ligt nema sreće u igri, ali u ljubavi itekako ima. Njegova draga sada je, ipak, izazvala pomutnju jednom fotografijom koju je objavila na Instagramu.

"Pokazat ću ti puno, ali ne puno u isto vrijeme. Ova slika je snimljena na moj rođendan. Dan kada sam započela svoju 24. godinu na ovoj planeti. Mislila am da bih mogla početi s tim. Na pošteniji, ranjiviji način", napisala je Annekee.

Oglasi

Manekenka je nastavila: "Kad su me pitali koje su moje temeljne vrijednosti, spomenula sam 'poštenje' kao jednu od njih. A onda sam shvatila da platforma koju koristim za povezivanje i dijeljenje s drugim ljudima je mjesto na kojem uopće nisam iskrena".

“Dijelim fotografiju u donjem rublju. Mogla bih izgledati kao mlada žena koja se osjeća ugodno u vlastitoj koži. Ali pišem ovu poruku da vam kažem da to nije tako. Nije mi uvijek ugodno u vlastitoj koži. I to je u redu, ja sam čovjek", dodala je.

Molenaar također piše da je objavila mnogo fotografija kako bi dobila lajkove i priznanje.

Posljednjih sedmica je, međutim, osjećala "jaku averziju" prema društvenim mrežama. Stoga je nemontiranom fotografijom htjela pokazati da treba voljeti i prihvatiti sebe.

Oglasi

Na kraju objašnjava da u budućnosti želi češće razmišljati o tome kako se bolje pokazati kao osoba.

Mnogi njeni pratitelji bili su oduševljeni takvim stavom, hvalili su je zbog toga i poručili da bi svijet bio mnogo ljepši kada bi svi razmišljali na taj način.

Top Komentari

makelele
Klasična blejačica, koja je dobro unovčila vrata raja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi