ANP obećao sedmicu besplatnog seksa, ako Nigerija osvoji AKN

Zanimljivo

ANP obećao sedmicu besplatnog seksa, ako Nigerija osvoji AKN

Nigerijski savez prostitutki (ANP) je istakao kako se za sjajne rezultate njihove fudbalske reprezentacije može zahvaliti upravo njima.

Fudbalska reprezentacija Nigerije izbacila je jučer u osmini finala sa Afričkog kupa nacija favorizovanu Obalu Slonovače sa 2:1, a ovaj Savez je obećao besplatan seks ukoliko njihov nacionalni tim osvoji ovo takmičenje.

 

"Zaista smo sretni zbog slatke pobjede nad Drogbom i društvom. Naše obećanje o besplatnom seksu je velikim dijelom doprinijelo ovoj pobjedi i moram se zahvaliti svim članovima zbog ove odluke", rekla je Jessica Elvis, generalna sekretarka ANP-a te je dodala:

 

"Planiramo poslati još članova ANP-a u Južnu Afriku da podrže reprezentaciju u narednom susretu. Ukoliko naši momci osvoje zlato planiramo da naše usluge u narednoj sedmici budu besplatne".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.