Ante Rebić utjehu pronašao u zagrljaju prelijepe Mostarke

Uživaju u Grčkoj

Ante Rebić utjehu pronašao u zagrljaju prelijepe Mostarke

Endin Čaušević

Hrvatski fudbaler Ante Rebić našao se na velikom udaru kritika nakon što je Hrvatska ispala s Evropskog prvenstva.

Hrvatska se od takmičenja oprostila nakon poraza u osmini finala od Španije. Španci su nakon produžetaka uspjeli slaviti sa 5:3 i plasirati se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Rebić se našao na udaru kritika jer je kod gola Španije za 1:1 izašao s terena kako bi promijenio kopačke, a zbog toga ga je nakon meča kritikova i selektor Zlatko Dalić.

Već se uveliko špekuliše da Dalić više neće pozivati Rebića u reprezentaciju, a ponajviše zbog njegovog istupa na Instagramu gdje je isprozivao selektora, a zatim obrisao profil.

"Koji je to neuspjeh u ove tri godine? Mi smo imali 15 poraza. Gubili smo od velikih reprezentacija, prvaka svijeta i prvaka Europe. Moja mrlja je poraz 6:0 u Elcheu i dva poraza od Mađarske i Slovenije. To je moja mrlja i moj neuspjeh, ništa drugo", rekao je Dalić o objavi Ante Rebića pa dodao sljedeće.

"Poštujem da svatko kaže ono što ima, ali ja bih da sam to rekao ili napisao, ostavio to za cijeli život, a ne obrisao nakon 20 minuta. Budi frajer i ostavi to čitav život", rekao je selektor Vatrenih.

Oglasi

Dalić očekuje izvinjenje od Rebića, ali do njega još uvijek nije došlo i navodno sigurno ga neće pozvati u reprezentaciju za mečeve kvalifikacija za SP koje Hrvasku očekuju u septembru.

Rebić se trenutno nalazi na odmoru u Grčkoj i čini se da nije previše zabrniut zbog statusa u reprezentaciji.

Hrvatski mediji pišu kako je Rebić pronašao utjehu u novoj djevojci, a riječ je o Klari Pinjuh koja je inače iz Mostara. Oni s prijateljima odmaraju u Mikonosu, a ona je objavila i story na kojem se vidi i Rebić.

Međutim, ubrzo nakon toga je zaključala profil, ali čini se kasno jer su hrvatski mediji već uveliko objavili da su ona i Ante u ljubavnoj vezi.

"Samozatajna Klara studirala je politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a 2019. godine sudjelovala je na Croatia Travel Festivalu na kojem je govorila o svojim putovanjima tijekom studiranja. Povremeno se uz studij bavila i modelingom", piše 24.sata.

Top Komentari

Śmeker007
Svatko-tijekom itd Fujj ste ??
6 1
muftup_skoro
Igro si kad ste najlosije igrali a cura ti je ok zato ljudi nece komentarisat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi