Instagram daje odgovor: U kakvom su odnosu Ante Rebić i Sofija Milošević?

Šuška se o njihovoj vezi

Instagram daje odgovor: U kakvom su odnosu Ante Rebić i Sofija Milošević?

Da se pitaju dame, titula jednog od najpoželjnijih neženja u regiji otišla bi u ruke hrvatskog fudbalera Ante Rebića.

Ofanzivac Eintrachta je još tokom Svjetskog prvenstva počeo plijeniti pažnju ljepšeg spola, interes brojnih obožavateljica je s vremenom samo još više narastao, a mediji iz susjedstva prethodnih dana su šuškali da je njegovo srce osvojila, ni manje ni više, nego Sofija Milošević.

U pitanju je srbijanska manekenka koja je ranije bila u vezu s brojnim sportistima, od vaterpoliste Vanje Udovičića, tenisera Viktora Troickog, do fudbalera Adema Ljajića. Prema glasinama su viđeni zajedno u jednom od hotela u Beogradu, gdje su se u lijepoj atmosferi družili, a potom i zapratili na društvenoj mreži Instagram.

Ipak, nakon medijskih napisa o njegovoj vezi na kraju su jedno drugo i - otpratili.

Špekuliše se također kako Rebić zbog komentara njegovih kolega nije želio inicirati dublji odnos s manekenkom, te da je na druženju sve i ostalo, a i sama Sofija je otkrila kako nema dečka i da je već neko vrijeme sama.

"Evo, već sam sedam mjeseci sama, tako da, treba mi ljubavi. Taj muškarac mora biti dobra osoba, to uvijek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi neko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, neko tko je pažljiv, dobar i ko je spreman pružiti mi puno ljubavi, baš mi treba', rekla je.

Inače na Instagramu ova plavokosa manekenka uživa veliku slavu, prati je više od 300.000 obožavatelja, a zbog posla i brojnih revija živi na relaciji New York - Beograd.

Promo

Top Komentari

Zoilomas
U je6acem.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi