U 22. godini potpisao ugovor od 260 miliona i odmah se iz kreveta obratio sponzorušama

Kratko i jasno

U 22. godini potpisao ugovor od 260 miliona i odmah se iz kreveta obratio sponzorušama

Midhat Šljivak

Košarkaš Minnesota Timberwolvesa Anthony Edwards potpisao je produžetak saradnje s ovim timom vrijedan 260 miliona dolara, a nakon što je uzeo maksimalan iznos za narednih pet godina, odlučio se obratiti sponzorušama koje eventualno planiraju da ga jure u budućnosti. Poručio je kako kod njega nemaju šanse.

Anthony Edwards dobio je 260 miliona dolara za novi petogodišnji ugovor s Minnesota Timberwolvesima. Prvi pik drafta iz 2020. godine dobio je maksimalnu cifru po izlasku iz rookie ugovora, a nakon što je sve potpisano on se odlučio obratiti brojnim sponzorušama koje ga u budućnosti imaju namjeru 'ganjati' zbog novca.

Opušteno i ležerno se javio iz kreveta u društvu djevojke i psa. Jasno je saopštio da nijedna i ne pokušava da dođe do njega zbog novca.

"Za sve cure koje imaju namjeru krenuti po ovog crnca nakon potpisa ugovora - Ona je jedina", poručio je Edwards pokazujući djevojku i šaleći se i s njom aludirajući da govori o psu.

Oglasi

Edwards je u dosadašnjem dijelu karijere zaradio 44 miliona dolara od ugovora, a od brojnih sponzora se taj iznos dodatno podebljao, pa je popularni 'Mrav' već ranije bio na meti brojnih sponzoruša s kojima nikada nije želio previše petljati.

NBA zvijezda koja će početkom augusta proslaviti svoj 22. rođendan protekle sezone je igrao sjajno. Prosječno je ubacivao 24.6 poena uz gotovo šest skokova i preko četiri asistencije po meču.

U dosadašnjoj karijeri nekadašnji član univerziteta Georgija prosječno bilježi gotovo 22 poena, pet asistencija i blizu četiri skoka po meču.

TikTok zvijezda ulovljena sa sinom legende - 'Mali' je pravo opasan

Oglasi

Bronny James gradi košarkašku karijeru. Nakon što je okončao srednju školu odlučio se ići na univerzitet Južna Kalifornija (USC) i očekuje se da će samo nakon jedne sezone krenuti u najjaču ligu svijeta gdje njegov otac još uvijek dominira s 38 godina na leđima.

Bogatstvo njegovog oca je ogromno. Bronny je odrastajući imao sve što je poželio, pa je jako mlad zapao za oko brojnih djevojaka i on se ne buni da bude u društvu lijepih žena.

Povezivao se u prošlosti James s mnogim lijepim ženama, a sada je uhvaćen s Tik Tok zvijezdom Malijom Agee, poznatijom na društvenim mrežama kao 'Bobo'.

Ova 23-godišnjakinja ima 330.000 pratitelja na Tik Toku. Zarađuje izuzetno dobre cifre, a svojim atraktivnim izgledom zainteresovala je mnoge muškarce.

Među njima je očigledno i Bronny. Uhvaćeni su skupa u izlasku i sudeći po osmijehu, sve je bilo izuzetno savršeno.

Oglasi

Popularna Bobo itekako se može pohvaliti atributima. Istinska je zgodnica i to ne krije, pa se često na Instagramu fotografiše poprilično golišava.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoksZJ8vpID/[/instagram]

Bronny je nedavno na maturi došao u društvu prelijepe plavuše. Peyton Gelfuso je bila njegova pratilja, a upravo se za ovu curu smatra da mu je životna saputnica jer je često bila na njegovim fotografijama.

Nažalost, ova djevojka je odmah označena kao sponzoruša. Iako i ona dolazi iz imućne porodice na društvenim mrežama je doživjela brojne uvrede brojnih komentatora.

Sigurno će isto biti i s Maliom, posebno ako se izlasci nastave. Nikoga nije briga što cura sama zarađuje fine cifre na popularnim platformama.

Bronny će i u budućnosti sigurno biti u centru pažnje. Nikada neće imati punu privatnost, baš kao što je nema ni njegov otac još otkako se kao tinejdžer pojavio na velikoj sceni.

Oglasi