Oralno zadovoljavala novog NBA šampiona, a on objavio snimak na internetu

Bio je to neugodan trenutak za sve

Oralno zadovoljavala novog NBA šampiona, a on objavio snimak na internetu

Edmir Škorić

Denver Nuggetsi su sinoć pobijedili Miami Heat u petoj utakmici finalne serije doigravanja u NBA ligi pa su tako osvojili historijski naslov.

Nikola Jokić je bio ubjedljivo najbolji igrač serije, a bio je na svom nivou i u petom meču kada je ostvario double-double učinak uz 28 poena i 16 skokova, ali važnu ulogu svakako je imao i Jamal Murray.

Za Nuggtse koji se od 1976. godine takmiče u NBA ligi je ovo bila prva titula u klupskoj historiji nakon što su ranije izgubili četiri finala Istočne konferencije.

Svijet danas uglavnom piše o Jokiću i njegovom nevjerovatnom uspjehu u životu. Podsjećaju svi odmah na one čuvene Facebook postove kada je reprezentativac Srbije kao debeljuca pitao hoće li s njim neko na basket...

A svoju prošlost, ne tako davnu, i nimalo slavnu, ima i Murray. Jokićev saigrač je prije tri godine bio u centru skandala jer je objavio na Instagramu video u kojem ga njegova djevojka oralno zadovoljava.

Oglasi

Tada je brzo reagovao, obrisao spornu objavu, te se deaktvirao sa Instagrama, iako se taj "vrući" i kratki snimak i danas može pronaći na mnogim porno sajtovima.

Harper Hempel je bila djevojka sa snimka.

"Prvo i najvažnije, želim reći da svi griješimo, ali smatram da ovo treba riješiti. Nažalost, eksplicitni video o meni slučajno je postavljen na Jamalov profil. Želim iskoristiti ovaj trenutak da se izvinim svim obožavateljima, djeci i posebno javnosti. Ovo je naša privatna stvar i dijeljenje snimke treba se zaustaviti. Hvala svima koji su nas razumjeli u ovom trenutku", napisala je Harper.

Oglasi

Harper je rođena u Kentuckyju 31. avgusta 1997. godine. Ona je influencerka koja se bavio i fotografijom. U maju 2014. godine osvojila je vlastitu fotografsku kuću pod nazivom Harper Hempel Photography.

Ona se također poput svog dečka bavila sportom. Tokom studiranja igrala je odbojku, ali o njoj je jako malo informacija nakon što je intimni snimak nje i njenog dečka ugledao svjetlo dana.

Nakon incidenta, i Murray i Hempel odlučili su se za privatniji pristup društvenim mrežama. Suzdržali su se od zajedničkog objavljivanja sadržaja, što je dovelo do nagađanja o statusu njihove veze.

Unatoč omalovažavanju navijača koje je bilo često nakon objavljenog snimka, Murrayeva predanost igri i ekipi ostaje nepokolebljiva. On je ostao ustrajan u želji da postane prvak NBA lige s Denverom i na kraju se to i dogodilo.

Oglasi

Na društvenim mrežama nema zajedničkih fotografija Jamala i Hempel, ali smatra se da su i dalje zajedno i da ih je snimak seksa samo dodatno zbližio.