Foto: Screenshot

Ništa mu nije bilo jasno

Anthony Joshua u šoku nakon mađioničarskog trika

Svjetski bokserski prvak u teškoj kategoriji Anthony Joshua ostao je u čudu nakon, mađioničarskog trika mladog "čarobnjaka" Lukea Lenihana.

Joshua je nedavno "šokirao" legendarnog Vladimira Klička, savladavši ga nakon nokauta u 11. rundi spektakularnog meča na Wembleyju, a sada je i sam Joshua ostao šokiran i to nakon mađioničarskog trika.

Luke Lenihan, 18-godišnji iluzionist je posudio novčanicu od 10 funti od nekog od posmatrača, a nakon što je dao Joshui da se na istu potpiše, Luke je počeo trljati novčanicu.

Ono što se zatim desilo, ostavilo je u nevjerici Joshuu, ali i sve prisutne. Naime, umjesto slike kraljice Velike Britanije, na novčanici se pojavila slika Anthonyja Joshue.

"Histerično se smijao kada je shvatio šta sam uradio", prokomentarisao je mladi mađioničar Joshuinu reakciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije