Zvijezda, škrtica i varalica: "Napravi mi dijete, prevari me pa kaže da će mi dati samo 3.000 eura"

Mirni i povučeni dečko se totalno promijenio

Zvijezda, škrtica i varalica: "Napravi mi dijete, prevari me pa kaže da će mi dati samo 3.000 eura"

Admin Čaušević

Ako nešto mijenja ljude to su slava i novac. U modernom fudbalu igrači naglo postanu milioneri što utiče na njihove živote. Osim što steknu veliki broj fanova, postanu i mamac za djevojke pa obično promijene i način života.

Iako zarađuju i po pola miliona eura mjesečno neki fudbaleri su cicije ili jednostavno ne žele da daju novac svojim bivšim. To je primjer i igrača kojem je prije nekoliko godina predviđeno da će osvojiti Zlatnu loptu.

S obzirom da vrlo često imaju veliki broj udvaračica mnogi fudbaleri su skloni varanju svojih partnerica zbog čega budu etiketirani u javnosti.

Anthony Martial je prije sedam godina plaćen 60 miliona eura. Toliko novca je za njega izdvojio Manchester United. Poslije tog transfera Francuz je počeo da vodi razvratan život.

Iako sedmično zarađuje više od 250.000 eura, Martial je prava škrtica. Objasnila je to i njegova bivša djevojka Samantha Jacquelinet.

Oglasi

"Rečeno mi je da je United porodični klub, ali Anthony nije dobio nikakve upute za ponašanje van terena. Manchester United mi je uništio život."

"Kamo god smo išli vani ljudi bi zaustavljali Anthonyja radi slikanja, a njegovi pratitelji na Instagramu porasli su na više od dva miliona."

"Drugi veliki klubovi vole ponuditi podršku igračima u upravljanju njihovim društvenim medijima, ali nama ništa nije ponuđeno."

"Dobijao je desetak slika na Instagramu od djevojaka dnevno. Slale su mu seksi fotografije moleći ga da im se javi."

Oglasi

Martial je nakon toga ostavio Samanthu s kojom je dobio kćerkicu Paytona, a francuskinja je otkrila da je ovaj fudbaler bio prava cicija.

"Bio je tako škrt. Anthony mi je rekao da će iznajmiti kuću za mene."

"Našla sam jednu izvan Pariza, kada sam trebala uzeti ključeve rekao je da će mi davati samo 3000 eura mjesečno, a svake sedmice zarađuje 250.000 eura."

"Kada smo se razišli, pokušala sam riješiti stvari. Rekao je da ga želim samo zbog njegovog novca."

"Anthony se potpuno promijenio od skromnog, sramežljivog mladića punog ljubavi kojeg sam upoznala u Monaku i čvrsto vjerujem da bismo još uvijek bili zajedno da smo tamo ostali."

Martial je varao suprugu Melanie dok je ona bila trudna

Martial je ostavio Samanthu da bi se počeo zabavljati sa Melanie de la Cruz koju je oženio. Ona mu je rodila i sina Swena.

Dok je Melanie bila trudna, Martial je bio nestašan te je suprugu varao sa manekenkom Malikom Semichi. Na kraju se razveo te je trenutno slobodan, barem zvanično.

Tokom svog boravka na Old Traffordu Francuz je imao mnogo kriznih perioda, ove sezone igra sasvim solidno sa šest golova na 14 nastupa u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi