Melanie se rastala od francuskog napadača: "Ne mogu opisati koliko boli"

Nije više supruga Anthonyja Martiala

Melanie se rastala od francuskog napadača: "Ne mogu opisati koliko boli"

E. Škorić

Napadač Seville Anthony Martial rastao se od dojučerašnje supruge Melanie Da Cruz.

Bivši napadač Manchester Uniteda prolazi jako komplikovan period u životu. Na sportskom planu mu ne ide najbolje, zbog čega je odlučio napraviti promjenu i ove zime preći u Sevillu iz Manchester Uniteda u kojem je ove sezone dao samo jedan gol u samo osam premierligaških utakmica.

Nadao se da će karijeru oživiti u Sevilli, no i u Španiji ne briljira, ali i ne igra koliko bi želio. Jedan gol na osam mečeva, i to protiv Dinamo Zagreba u Evropskoj ligi, a sada mu je stigla još jedna teška vijest.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbapvkWLQmL/[/instagram]

Raskinuo je s Melanie nakon tri godine braka, a to je na Instagramu objavila sama Melanie.

"Ponekad, da biste pobijedili u utrci, morate prestati trčati. Obično ne govorim o svom privatnom životu, ali ovaj put to moram napraviti. Nema lakog raskida, ali to se može učiniti uz najveće poštovanje i skromnost s moje strane. Zajednički život je dug put i često posut zamkama. Odustajanje nije dio mog karaktera, ali tu nam se putevi razilaze. Skoro tri godine otkako smo rekli "da", ali nažalost ljubav nije dovoljna", napisala je Melanie.

Oglasi

Ona je dodala još da je nemoguće na Instagramu izraziti ono što osjeća jer se bol ne može opisati.

Melanie je model, ima 31 godinu, a sa francuskom zvijezdom ima dvoje djece - sina i kćerku. Martial osim toga ima kćer sa bivšom suprugom Samanthom, koja ima potpuno skrbništvo n ad njom i Anthony plaća 3.000 funti mjesečno za uzdržavanje djeteta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbvqqDtjIJP/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWbgUsnLIpu/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZ2sCgfD2WL/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWQ7bRRDrNR/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWJet49LWeJ/[/instagram]

Promo

Top Komentari

hake
Znači zaboravio zabijat i sopstvenoj ženi, a kamoli klubovima.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi