Martial poludio nakon objave o prevari: Ovo su gluposti pokvarenih ljudi!
Fudbaleri su često u centru pažnje zbog raznih priča i špelulacija o varanju djevojaka i supruga

Zvijezda Uniteda se oglasila

Martial poludio nakon objave o prevari: Ovo su gluposti pokvarenih ljudi!

O. Lekić

Anthony Martial našao se nedavno u centru pažnje engleskih medija nakon što ga je izvjesna Malika Semichi (20) optužila da joj je tražio seksualne usluge.

Ova 20-godišnjakinja je izašla u javnost i optužila je zvijezdu United da joj je nakon druženja u Parizu ponudio grupni seks, te da ju je zvao da mu se pridruži u Manchesteru, dok je njegova djevojka Melanie Da Cruz bila u drugom stanju.

"Počelo je prijateljski i sa šalom, ali je zatim počeo da me ispituje o ličnim stvarima. Bio je ozbiljan. Znala sam da mu je djevojka trudna, ali sam pokušavala da ne mislim o tome. Zatim je tražio da mu pošaljem golišave fotografije, a u jednoj poruci me pozvao na grupni seks. To nikad ne bih učinila" istakla je 20-godišnja Malika, te je dodala:

"Nagovarao me zatim da se nađemo. Želio je da dođem u Manchester i tajno da se viđamo. Bio je uplašen da mu djevojka ne sazna. Zabavna sam djevojka, svidio mi se, ali znala sam da je sve pogrešno. Imao je tromjesečnu bebu kući. Da su okolnosti bile drugačije, sigurno bih počela vezu s njim", istakla je ova djevojka.

Međutim, Martial se ubrzo javio i sve je opovrgao, a bio je itekako ljut zbog ovih optužbi.

"Uvijek će biti pokvarenih ljudi, ljubomornih duša koji su spremni ispričati mnoga sranja kako bi postali popularni. Hvala Bogu znam kuda moj život ide i to sa najboljom ženom pored sebe", istakao je Martial.

View this post on Instagram

As dificuldades fazem a nossa força 💪🏽🙌🏽

A post shared by Mélanie Da Cruz Pires (@melaniedacruzzoff) on

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
Ne mogu da vjerujem Lekiću šta objavljujete mile mi majke. Jeli dala nije dala, jeli grupnjak ili nije. E jebaji ga
13 1
redbull
Kuje sve..
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti