Antonela objavila video kako Messi igra lopte s djecom, pa mu poručila: "Pusti ih neka pobijede"

Oglasila se na Instagramu

Antonela objavila video kako Messi igra lopte s djecom, pa mu poručila: "Pusti ih neka pobijede"

E. Čaušević

Lionel Messi skoro cijelo svoje slobodno vrijeme koje ima pokušava da provede sa porodicom.

Poznato je da je Messi itekako vezan za svoju porodicu, te nakon svih obaveza koje ima prema klubu i reprezentaciji svoje slobodno vrijeme najviše pokušava da provede sa sinovima Thiagom, Mateom i Ćirom, ali naravno i suprugom Antonelom.

Antonela je jučer na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako Messi sa sinovima igra fudbal u svom dvorištu, te se zaista dobro zabavljaju.

No, ono što je mnoge nasmijalo jeste Antonelina poruka svom suprugu da pusti djecu da pobijede, te da bude manje takmičarski nastrojen nego što je to kada igra za PSG.

Očito je da Messi baš ne voli da gubi čak ni kada je zabava u pitanju, a njegova supruga mu je odlučila skrenuti pažnju da nekada treba pustiti i svojim sinovima da na kraju budu pobjednici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti