Javno je prozvala Messijevu suprugu: "Ljubomorna je, proganja me već pet godina"

Antonella joj ne da mira

Javno je prozvala Messijevu suprugu: "Ljubomorna je, proganja me već pet godina"

E. Škorić

Playboyev model i bivša Miss Bum Bum, Suzy Cortez, najvatrenija je navijačica Lionela Messija.

Ova 31-godišnjakinja kaže da je žrtva zlostavljanja od strane supruge zvijezde PSG-a Antonelle Roccuzzo, za koju kaže da je previše ljubomorna i da kontroliše sve račune Messija na društvenim mrežama. Takođe, kazala je da joj je blokirala sve moguće pristupe prema njenom mužu.

"Antonella je ludo ljubomorna na Messija. Ona želi kontrolisati šta drugi objavljuju. Smatra da će je Messi varati na Instagramu, budući da je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i može imati super tajne spojeve. To je djetinjast stav. Proganja me na Instagramu već pet godina ", napisala je Suzy na Instagramu.

Suzy je doslovno luda za Messijem, pa ima nekoliko njegovih tetovaža, jednu čak i na intimnom dijelu tijela.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B1ldsyUohQg/[/instagram]

Međutim, svjesna je i sama da je Messiju Antonella najvažnija u životu. Antonela i Leo su u braku od 2017. godine, ali su zajedno od ranih dana svoje maldosti. Veza je zvanično počela 2008. godine i zajedno imaju tri dječaka.

Iako ima šest tetovaža svog idola, Suzy kaže da ovdje neće stati i da će nastaviti pokazivati svoju privrženost "najboljem nogometašu svijeta".

Što se Messija tiče, on je poznat kao lojalan tip, mada je tu lojalnost prema svom klubu Barceloni izdao prošlog ljeta kada je potpisao za PSG, no dio krivice za to snosi i sam katalonski klub koji nije obezbijedio novac kojim bi ga zadržao i registrovao za mečeve.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B6FxmMpCDlg/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B4E8IGgov4F/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B3oMrP5oMj7/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B1tTEpDINZ3/[/instagram]