Messijeva Antonela otkrila koji joj je omiljeni tim, a to nije Barcelona

"Moj tim"

Messijeva Antonela otkrila koji joj je omiljeni tim, a to nije Barcelona

E. Škorić

Supruga Lionela Messija, Antonela Roccuzzo, naravno voli i prati Barcelonu, ali to nije njen najdraži tim.

Porodica argentinskog nogometaša uživa u odmoru na Ibizi, gdje je i napravljena jedna fotografija koja je otkrila da Antonela najviše od svih timova voli "svoj tim"

"Moj tim", napisala je Antonela uz fotografiju na kojoj pozira sa Messijem i sinovima.

Dobila je mnoštvo lajkova i komentara i mnogi smatraju da je definitivno u pravu kada kaže da je njena porodica zapravo njen najdraži tim.

Inače, Messi je i dalje slobodan igrač nakon što mu je ovog ljeta istekao ugovor s Barcelonom i još uvijek nije poznato hoće li i kada potpisati novi ugovor, a sezona samo što nije počela.

Zbog finansijskih problema unutar kluba, Messi je morao da pristane na smanjenje plate. On je to, tvrdi katalonski Sport i učinio i u narednim danima će novi ugovor biti zvanično potpisan.

Messi je navodno prihvatio smanjenje plate za 50 procenata u odnosu na prethodni ugovor koji je iznosio nestvarnih 555 miliona eura za četiri sezone.

Tako će Leo ostati u Barceloni gdje će najvjerovatnije i završiti karijeru u ljeto 2026. godine.

Leo je sa Barcelonom osvojio apsolutno sve. Odigrao je 778 utakmica i postigao je 672 gola za katalonskog velikana.

Top Komentari

user1620198894
Koji si ti retard jadni od novinara ?????
10 0
emanuelmacron
ovaj prvi bogami sumnjiv lici na engleze,bogami Mesi dok si ti zabijo,izgleda da ti je i zeni neko zabio.
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi