Crni Land Rover i kuća zvijezde kriju mračne tajne - Nijedna djevojka ne izlazi bez posljedica

Igrač Uniteda u velikom problemu

Crni Land Rover i kuća zvijezde kriju mračne tajne - Nijedna djevojka ne izlazi bez posljedica

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Antony (23) optužen je za prebijanje bivše djevojke Gabriele Cavallin. Ona je objavila fotografije navodnih povreda koje je dobila od njega, a nakon nje su se javile još dvije djevojke koje tvrde da ih je fudbaler pretukao.

Zvijezda Manchester Uniteda Antony još je jedan u nizu fudbalera koji imaju problema sa zakonom. On je optužen za prebijanje bivše djevojke Gabriele Cavallin.

Gabriela je objavila fotografije prebijanja. Tvrdi da ju je 23-godišnji fudbaler u četiri navrata pretukao, a on je naravno te optužbe odbacio.

Nakon nje javile su se još dvije žene koje tvrde da ih je Antony prebio. Studentica prava Rayssa de Freitas tvrdi da je završila u bolnici nakon što ju je Antony napao u maju prošle godine.

Oglasi

Ona je navela da ju je pored fudbalera napala i Mallu Ohana - bivša supruga brazilskog fudbalera Dudua i to u automobilu Land Rover koji pripada zvijezdi Crvenih đavola.

Također, 33-godišnja bankarka Ingrid Lana tvrdi da je i Antony prema njoj pokazao brutalnost i da ju je tjerao na seksualni odnos.

"Želio je seks sa mnom, a kada sam to odbila gurnuo me prema zidu, zatim me je uhvatio za glavu i udarao je od zid", tvrdi Ingrid Lana i dodaje:

"Došla sam zbog posla. Pozvao me je tamo, ali shvatila sam da ima druge motive."

Čak je i Manchester United bio u centru pažnje jer su navodno željeli da skriju povrede koje je Gabrieli nanio Antony i optužbe su da je njihov ljekar pružao pomoć povrijeđenoj ženi.

Iz Uniteda su ove optužbe negirali, te su najavili interni postupak protiv brazilskog fudbalera koji se našao u ozbiljnim problemima.

On je zbog ovog skandala izbačen iz reprezentacije Brazila, a vidjet ćemo hoće li postupak Crvenih đavola biti isti kao i prema Masonu Greenwoodu koji je odmah suspendovan od strane kluba i mjesecima nije igrao fudbal.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije