"Skromno i u krugu porodice" za njega ne važi: Luksuzni poklon nakon poziva u Katar
Antony je sebi poklonio automobil nakon poziva na Mundijal.

Najskuplji igrač ovog ljeta znao je da proslavi

"Skromno i u krugu porodice" za njega ne važi: Luksuzni poklon nakon poziva u Katar

Eldar Ganibegović

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje za tri dana. Za mnoge fudbalere će to biti prvi Mundijal u karijeri, a jedan od njih je to itekako znao da proslavi.

Kada je selektor Brazila objavljivao spisak mnogi su pressicu gledali s velikom dozom nervoze i neizvjesnosti jer nisu znali da li će biti na užem spisku ili ne.

Jedan od njih je i fudbaler Manchester Uniteda, Antony, koji je imao tu sreću da nađe svoje mjesto u avionu za Katar.

Najskuplji fudbaler prethodnog ljetnog prijelaznog roka itekako je znao da proslavi taj poziv, a sebe je počastio pravom zvijeri od automobila.

Naime, odlučio je da kupi Lamborghini Aventador. procijenjen na 337.000 funti, što je oko 400.000 eura.

Ponosan na svoj novi automobil, fudbaler je ovaj trenutak ovjekovečio kroz nekoliko fotografija koje je objavio na svom Instagram profilu.

Oglasi

Prelijepi automobil fudbaleru nije isporučen na točkovima, već je dovezen u kamionu. Izuzetno uzbuđen, podijelio je to s pratiocima na društvenim mrežama.

  

Lamborghini Aventador kojeg je sebi Antony poklonio poslije velikog poziva. 

Inače, Brazil se nalazi u grupi G zajedno sa selekcijama Švicarske, Srbije i Kameruna. 

Selecao će takmičenje u Kataru početi 24. novembra utakmicom protiv Srbije, četiri dana kasnije igraju sa Švicarskom, a 2. decembra protiv Kameruna.

Antony je do sada u za Brazil nastupio 11 puta i postigao dva gola, a s obzirom na renome i kvalitet njegove reprezentacije i on je jedan od igrača koji se ima puno pravo nadati osvajanju trofeja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi