Tri žene, a on sam: Nezasitna zvijezda vara ženu, a i ljubavnicu
Život brazilskog fudbalera Antonyja je poprilično čudan iako ima samo 22 godine (Foto: Instagram)

Antony je 'lud kao struja

Tri žene, a on sam: Nezasitna zvijezda vara ženu, a i ljubavnicu

M. Šljivak
Teme:

Nova zvijezda Manchester Uniteda, 22-godišnji brazilski ofanzivac Antony, izazvao je veliku pažnju zbog činjenice da je istovremeno u vezi s čak tri žene. Pored supruge njegov ljubavni život krase i dvije ljubavnice.

Antony je proteklog ljeta napravio veliki transfer iz Ajaxa u Manchester United, a nakon transfera uslijedila je i višestruka promjena životnih partnerica.

Brazilac je već godinama u braku sa zanosnom brinetom Rosilene Xavier. S njom je još od tinejdžerskih dana, a imaju i sina rođenog 2019. godine.

Antony sa suprugom Rosilene

Međutim, očigledno da Antonyju ova lijepa dama nije bila dovoljna. On ju je prevario s Gabi Cavallin s kojom je u romansi bio uporedo s bračnom zajednicom.

Iako su poprilično davno raskinuli, brazilski mediji tvrde da se Antony ponovo povezao s ovom djevojkom. Poslao joj je cvijeće, igračke i čokoladu s jasnom željom da ponovo budu skupa.

I dok pokušava da se ponovo spetlja s bivšom djevojkom, dok žena čuva dijete kod kuće, nezasitni Antony je uspio zavesti i treću djevojku.

Oglasi

Izvjesna radnica u banci Ingrid Lana počela je romansu s ovim 22-godišnjakom koji je definitivno veliki zavodnik jer pred njim ljepotice jednostavno padaju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClbuH32rUCx/?hl=en[/instagram]

Antony je trenutno na Svjetskom prvenstvu s reprezentacijom Brazila, ali će po povratku kući definitivno morati objasniti određene stvari.

Supruga s kojom je pet godina u braku sigurno će tražiti objašnjenja zbog čega se ponovo povezuje s drugim ženama i bit će zanimljivo vidjeti šta će se s njim desiti.

Ko zna, možda mu lijepa Rosilene ponovo oprosti prevaru, iako je to ovog puta s dvije žene.

Treba istaći da sličnu situaciju ima i argentinski fudbaler Ezequiel Palacios koji je istovremeno u vezi s tri djevojke, a na njegov šarm pale su Sola Perez, Juliana Orellano i Karen Gramajo.

Oglasi