Najluđa scena s tribina: Ponosno pokazala gole grudi i izazvala potpuni haos

Ludilo na San Mamesu

Nevjerovatna scena dešavala se jučer na stadionu San Mames u Bilbau pred utakmicu Athletica i Valencije.

Najluđa scena s tribina: Ponosno pokazala gole grudi i izazvala potpuni haos
Foto - Screenshot

Publika u 90 minuta meča nije vidjela golove, ali su zato neki od njih poprilično uživali na tribinama i to zahvaljujući djevojci koja ih je odlučila zabaviti.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Ona je na tribinama odlučila pokazati gole grudi. Skinula je majicu i ponosno je pozirala pred čovjekom koji je iskoristio priliku i uhvatio je fotografiju.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Naravno, odmah se fotografija pojavila i na društvenim mrežama i izazvala je veliku pažnju.

Nije ni čudo što je tako i navijači Athletica mogli su barem nešto da vide kada ih već fudbaleri na terenu nisu ispoštovali lijepom fudbalskom predstavom.

Neville provocirao Piquea da je zaprosio Shakiru i da ga je odbila, a on mu odgovorio

Gerard Pique i Shakira zajedno su već skoro 12 godina, ali mnogi su iznenađeni činjenicom da se još uvijek nisu vjenčali.

Pique i Shakira upoznali su se 2010. godine pred Svjetsko prvenstvo kada se snimala pjesma za ovo takmičenje koju je upravo izvodila popularna pjevačica, a defanzivac Barcelone je bio jedan od igrača koji se pojavio u spotu.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Tada su "kliknuli" i počeli ljubavnu vezu koja i dalje traje. Pique i Shakira zajedno imaju dva sina i uživaju u zajedničkom životu, ali ne razmišljaju o tome da se vjenčaju.

Shakira je nedavno objašnjavala zbog čega ona i Pique ne žele da se vjenčaju iako to svi od njih očekuju. Kolumbijska pjevačica se jednostavno boji braka i ne želi da na taj način kruniše vezu sa Piqueom.

"Sama ideja braka me plaši. Ne želim da me ljudi gledaju kao Piqueovu ženu već želim da zauvijek budem njegova djevojka. Meni je brak kao neko zabranjeno voće. Želim da se ponaša tako da misli da je sve otvoreno i da nam veza zavisi od toga kako će se on ponašati", rekla je Shakira nedavno.

Pique je bio gost emisije "The Overtap" koju vodi Gary Neville i pričao je upravo o svojoj vezi sa Shakirom i činjenici da nisu u braku.

"Ne, nisam oženjen. To je do njenog mentaliteta jer ona to ne želi i meni je to sasvim u redu. Funkcionišemo na ovaj način odlično, imamo dva sina i nema potrebe da nešto mijenjamo. Ne moramo se vjenčati da bismo nekome drugome udovoljili ako mi to već ne želimo", rekao je Pique, a potom ga je Neville "bocnuo" rečenicom da je već možda zaprosio Shakiru i da ga ona odbila.

"Ne, ne, ne. To se nije desilo. Rekao bih ti da je bilo tako. Nisam je nikada pitao da se uda za mene jer smo jednostavno o tome odmah pričali i rekla mi je ono što misli o svemu tome", dodao je.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa