Atraktivna Georgina mamila uzdahe, jednom navijaču 'ispale oči'

Zaručnica Cristiana Ronalda

Atraktivna Georgina mamila uzdahe, jednom navijaču 'ispale oči'

Lijepa Georgina Rodriguez može se vidjeti gotovo na svakoj Juventusovoj utakmici kako bodri Cristiana Ronalda.

Španjolka svog vjerenika prati na svakom koraku, pa nije propustila ni sinoćnji duel sa Ajaxom (1:2) poslije kojeg je vjerovatno bila velika utjeha Ronaldu, koji, kako se moglo vidjeti, nije baš najbolje prihvatio eliminaciju iz Lige prvaka.

Koliko su igrači plijenili pažnju na terenu, toliko je Georgina na tribinama, što se moglo vidjeti i po fotografiji koju je ona kasnije postavila na svoj Instagram profil.

U kadar je 'upao' i jedan srednjovječni gospodin sa bradom, koji je razrogačenih očiju pratio svaki Georginin pokret. Ono što se dešavalo na terenu kao da ga nije previše zanimalo.

"Pogledajte tog tipa", "ovaj starac", "uzeo je pauzu od fudbala", komentirali su Georginini fanovi, kojih na Instagramu broji više od 10,4 miliona.

Pardon, jesmo li spomenuli koliko je Georgina nevjerojatno zgodna?! Očito ne preskače ni dan u teretani...

Top Komentari

powking7
A jes Ronaldu teško palo sto je izgubio...
3 1
Medo-Brundo
A i novinaru ss.ba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi