Prelijepa Georgina objavila fotografiju s joge, svaki muškarac je pomislio isto

Instagram profil ne miruje

Prelijepa Georgina objavila fotografiju s joge, svaki muškarac je pomislio isto

Prelijepa zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez nastavlja oduševljavati fanove objavama na Instagramu.

Obzirom da je prilično besposlena i većinu vremena provodi trenirajući, Georgina često objavljuje fotografije i storyje na Instagramu, a upravo zbog toga smo dobro zapamtili šta je jučer radila.

U posljednje vrijeme je počela da radi jogu, pa se često hvali kako je savitljiva, a jednu takvu fotografiju je objavila jučer i na Instagram.

Za storyja je ostavila nešto drugačiju fotografiju, ali ne manje seksipilnu. Sigurno da bi svaki muškarac volio u ovoj situaciji da malo provede vremena s njom i da ga Georgina nauči tehnikama.

Ipak, ne zaboravite da je ona samo Ronaldova...

Promo

Top Komentari

komunista
nejebica tare lendu ko malo koga,, kakav si ti benevrek lendo zagoreni
7 0
Medo-Brundo
Joj ala ga redakcija samara
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi