Atraktivna glasnogovornica Vojvodine je mnoge očarala: Ovaj put se slikala golišavim izdanju

Zbog nje su presice Vojvodine postale praćene

Atraktivna glasnogovornica Vojvodine je mnoge očarala: Ovaj put se slikala golišavim izdanju

E. Škorić

Djevojka koja vodi press konferencije Vojvodine, Sanja Beba Kružević, ponovo je očarala fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Press konferencije novosadskog kluba privlače veliku pozornost zbog srbijanske ljepotice koja je postala popularna, a zbog svoje ljepote i zgodnog tijela ima veliki broj pratitelja na društvenim mrežama.

Sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i raspametila muški dio publike, ali i naravno nekim ranijim fotografijama oduzimala je dah.

Svi s nestrpljenjem čekaju svaku narednu press konferenciju Vojvodine, a oni koji nemaju strpljenja, posjetit će njen profil i uživati u njenoj ljepoti i seksipilu kroz desetine objavljenih fotografija.


[instagram]https://www.instagram.com/p/CFb9WushClQ/[/instagram]


[instagram]https://www.instagram.com/p/CAfk6C8BXaA/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8MAUbFp1nw/[/instagram]

Top Komentari

Eno30
Extra
3 2
quaresma 18<<<
Kad Škorić probere, to mora valjati.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi