Atraktivna mama napravila haos i izazvala brojne kontroverze zbog onog što je napravila na terenu

Nevjerovatna scena

Atraktivna mama napravila haos i izazvala brojne kontroverze zbog onog što je napravila na terenu

Midhat Šljivak

Roditelji često znaju napraviti problem djeci koja se bave određenim sportom, a ono što je jednom mladom igraču napravila atraktivna mama zauvijek će ga obilježiti pred društvom. Njen potez nakon utakmice izazvao je brojne kontroverze.

Atraktivna mama napravila je popriličan haos nakon utakmice u jednoj srednjoj školi, a potez kojeg je učinila izazvao je brojne kontroverze.

Nakon utakmice u kojoj je nastupao njen sin, ona je odlučila da uđe na teren i da na poprilično kontroverzan način čestita sinu na pobjedi.

Sinu je odlučila skočiti u zagrljaj s nogama oko njegovog struka. To je izazvalo brojne komentare i mnogi su uvjereni kako je ova situacija neprikladna.

Ima naravno i onih koji su stali u zaštitu ove atraktivne mame.

Oglasi

"Ne vidim ništa sporno. Jednostavno je ova žena ponosna majka", jedan je od komentara, no mnogo je više onih koji ovakve scene smatraju neprikladnim.

Ona je uz video snimak objavila i kako trlja oči svjesna da je ovaj potez kojeg je napravila vjerovatno malo pretjeran.

Društvene mreže gore zbog ove scene. Nižu se komentari, ali na kraju će nesretni momak biti taj kojem je najteže.

Ovaj dječak sve će ovo pročitati. Neće mu biti lako ni u društvu gdje će sigurno nakon svega dobiti nadimak 'maminog sinčića'.

Roditelji znaju zaista napraviti problem vlastitoj djeci i mladi igrač američkog fudbala ostat će obilježen zbog ove scene.

Oglasi

Najnovije vijesti