Zna li poznati trener šta mu žena radi kada on nije kod kuće?

Veronica je nestvarna

Zna li poznati trener šta mu žena radi kada on nije kod kuće?

Midhat Šljivak

Poljakinja Veronica Bielik (29) izaziva veliku pažnju gdje god da se pojavi jer važi za jednu od najatraktivnijih žena svijeta. Ona je odavno ušla i u svijet sporta jer je u vezi s poznatim trenerom američkog fudbala Kliffom Kingsburyjem koji često ni sam ne može pohvatati sve atraktivne fotografije koje objavi njegova izabranica.

Veronica Bielik trenutno je jedna od najatraktivnijih žena na svijetu. Ova 29-godišnja Poljakinja svojim oblinama privlači muške uzdahe, ali nažalost po sve druge njeno srce je zauzeto.

Poljakinja je u vezi s poznatim trenerom američkog fudbala Kliffom Kingsburyjem. Već su više od godinu dana skupa, a očigledno je da u njihovoj vezi ima dosta slobode s obzirom na to da 44-godišnjak često ne zna šta mu žena radi kada on nije kod kuće.

Vilu u kojoj stanuju Veronica često koristi kako bi snimala brojne reklame za brojne poznate brendove. Ona je izuzetno tražena kao model, a kada pogledate fotografije jasno je zašto je to tako.

Oglasi

Dosta je poznatih kompanija zainteresovano za njene usluge. To ona maksimalno koristi, zarađuje ogromne cifre i putuje širom svijeta.

Prošle godine je posjetila i Hrvatsku. Njene fotografije s mora apsolutno nikog nisu ostale ravnodušnim i Hrvati su zbog nje ostajali otvorenih usta.

Ovu ljepoticu na društvenim mrežama prati 3.7 miliona ljudi. Nije joj lako držati privatnost s Kliffom, no ona se i ne trudi da previše sakrije atribute koje posjeduje.

Treba svakako napomenuti da ova 29-godišnjakinja ima diplomu pravnice i svoje znanje koristi prilikom potpisa brojnih unosnih ugovora.

Njen izabranik Kliff Kingsbury je prethodne četiri godine bio glavni trener NFL tima Arizona Cardinals, a nakon što je dobio otkaz postao je dio trenerske ekipe univerziteta Južna Kalifornija.

On je velika podrška svojoj izabranici. Ne smeta mu to što ona konstantno izbacuje atraktivne fotografije i što rasplamsava mušku maštu jer između njih vlada veliko povjerenje.

Ipak, često ni on ne zna šta ona radi kod kuće kada je na putu. Dolazak brojnih snimateljskih ekipa u vilu je postala svakodnevnica, ali kako čovjek da joj išta zamjeri?