Atraktivna sutkinja očitala lekciju Neymaru

Stala u odbranu struke

Atraktivna sutkinja očitala lekciju Neymaru

Teme:

Igrači Paris Saint-Germaina nakon ispadanja iz Lige prvaka osjetili su veoma gorak okus u ustima, pomiješan s bijesom na suca Damira Skominu.

Parižani su bili uvjerenja da je slovenački arbitar prestrogo postupio dosudivši u posljednjim trenucima jedanaesterac za Manchester United, a posebno je glasan bio Neymar, koji je protiv Damira Skomine i pomoćnika kasnije pisao i na društvenim mrežama.

Nazvati suđenje "sramotom" očekivano je izazvalo i reakciju UEFA-e koja je pokrenula istragu protiv zvijezde Paris Saint-Germaina, a lekciju mu je očitala i plavokosa Fernanda Colombo, koja slovi za jednu od najatraktivnijih sutkinja u svijetu nogometa.

Svom sunarodnjaku, štaviše, podijelila je i nekoliko lekcija.

"Kao prvo, odluka nije sramna, sudac je bio u pravu što je pokazao na bijelu tačku. Možda je sramota imati prednost i zatim izgubiti kod kuće", počela je Colombo, pa nastavila:

"Drugo, kažeš četvorica koja nemaju pojma donose odluke. Ko bi pri zdravoj pameti četiri amatera koji ne znaju šta je lopta poslao da sude jednu od najvećih utakmica na svijetu? Nema smisla. Ako su bili tamo, to je zato što su to zaslužili. Treće, usporena snimka gleda se kako bi se procijenio trenutak kontakta, u ovom slučaju je li lopta udarila u ruku nogometaša tvog tima ili nije. Bilo je kontakta, to pokazuje kamera."

Nije na tome stala...

"Četvrto, kako je igrač stavio ruku na leđa. Zašto se okrenuo? Zbog srama ili zato što je znao da će ga lopta pogoditi", zaključila je Colombo.

Svjetski mediji u prošlosti su pisali da Fernanda često dekoncentriše igrače na utakmicama koje sudi, ali i navijače tako što im njena ljepota "skreće pažnju" s terena.

Image result for fernanda colombo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi