Aubameyang na društvenim mrežama "ismijavao" novi izgled Mesuta Ozila

Dobra atmosfera među Topnicima

Aubameyang na društvenim mrežama "ismijavao" novi izgled Mesuta Ozila

E. Oštraković

Nogometaši Arsenala nalaze se u SAD-u gdje obavljaju pripreme za narednu sezonu, a večeras igraju prijateljsku utakmicu sa Bayernom.

Dok svi očekuju pojačanja za tim iz Londona, te se potajno nadaju odlasku Ozila iz Arsenala, sjajni nogometaš odlučio je da promijeni izgled.

Naime, on se odlučio ofarbati i to u svijetlo plavu boju, a prvi ga je na društvenim mrežama "prozvao" Aubameyang.

On je objavio story na Instagramu, gdje je uporedio Ozila sa Megan Rapinoe, koja nastupa za žensku reprezentaciju SAD-a.

"Sada mi je jasno kako su osvojili titulu. Najbolja frizura ikad brate" napisao je Aubameyang, aludirajući na to da je ženska reprezentacija SAD-a osvojila Svjetsko prvenstvo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi