Babaroga Suarez rasplakao Rooneyjevog sina

Iako je tata bio strijelac

Babaroga Suarez rasplakao Rooneyjevog sina

Engleska reprezentacija poražena je po drugi put na Svjetskom prvenstvu, a po drugi put su izabranici Roya Hodgsona poraženi rezultatom 2:1. Nakon što su Italijani slavili u prvom kolu i u drugom kolu je Gordi Albion poražen sa 2:1, ovaj put o Urugvaja.

Zemlji u kojoj je nastao fudbal presudio je najbolji strijelac engleskog Premiershipa u prošloj sezoni, napadač Liverpoola, Luis Suarez sa dva gola.

Napadač Urugvaja pogodio je za 1:0, Rooney je izjednačio na 1:1, ali su fantastičnom El Pistoleru nakon sjajnog ispucavanja Muslere bila dovoljna dva dodira da po drugi put na ovome meču loptu pošalje iza leđa Harta, za prvu pobjedu Urugvaja na Mundijalu.

Nakon poraza kojim je Engleska ostala na teoretskim šansama za plasman u osminu finala sin Waynea Rooneya, Kai, nije mogao sakriti suze, a to nije moglo promaći engleskim novinarima i fotografima. 

Polije utakmice društvene mreže preplavile su šaljive poruke kako je za suze kriva Babaroga zvana Luis Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.