Bale se vratio u London, dočekat će ga duhovi iz prošlosti i problematična porodica njegove supruge

Mora se suočiti s tim

Bale se vratio u London, dočekat će ga duhovi iz prošlosti i problematična porodica njegove supruge

E. Škorić

Gareth Bale jučer se i zvanično vratio u London i potpisao za Tottenham, u koji se vraća nakon sedam godina provedenih u Madridu.

Bale je osvajao trofeje i bio važan igrač Reala dugi niz godina, ali u posljednjih godinu dana njegov život u Madridu pretvorio se u pakao i jedina opcija je bila da napusti Kraljeve. Odlučio se vratiti u London, ali tamo ga čekaju "stari problemi".

Naime, Bale je u brake sa Emme Rhys-Jones i s njim ima troje djece i savršen život, ali problem mu stvaraju njeni roditelji. Porodični problemi su Balea i otjerali iz Engleske, želio je biti što dalje od roditelja njegove supruge.

Velšanin je jako smiren čovjek, izbjegava izlagati svoju porodicu pritisku i ne koristi često društvene mreže, ali njegov miran život kvare Emmini roditelji koji su bili učesnici trgovine drobom, optuženi za međunarodne prevare, pa čak i za pornografiju.

Zapravo je i sam Bale bio prisiljen unajmiti osiguranje 24 sata dnevno kako bi izbjegao moguće krađe i napada od strane neprijatelja roditelja njegove supruge. Toliki je bio njegov strah da je odlučio prekinuti s njima i čak im zabranio da budu prisutni na vjenčanju koje je imao prošle godine.

Njegov tast Martin Rhys-Jones i baka i djed njegove supruge koji su se o njoj brinuli dok je bila dijete nisu bili na popisu gostiju za taj poseban dan u njegovom i Emminom životu.

Potonji John i Eva, koji imaju 83 i 88 godina, bili su upleteni u misteriozni rat protiv droga 2016. godine, kada je iz njihove kuće nestao kofer s kokainom u vrijednosti od 800.000 eura. U razne prevare uključene su i tetke Baleove supruge, pa je u više navrata dolazilo do paljevine automobila unutar porodice.

Bale se samo može nadati da će sada situacija biti drugačija, da će porodica biti na okupu i u dobrim odnosima i da kriminalne i druge radnje neće stvoriti nove brige njemu, njegovoj supruzi i njenoj porodici.

Top Komentari

Penderinos
Cuo sam da je Bale bacio oko na onu Lanu Rhoades
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije