Balotellijeva bivša čeka dijete sa fudbalerom iz Premier lige

Ponovo uživa u ljubavi

Balotellijeva bivša čeka dijete sa fudbalerom iz Premier lige

O. Lekić

Nekadašnja vjerenica Marija Balotellija, atraktivna pjevačica Fanny Neguesha, ponovo uživa u ljubavi sa fudbalerom.

Nakon turbulentne veze sa kontroverznim italijanskim fudbalerom, Fanny nije dugo čekala da pronađe novog dečka fudbalera i brzo je pala u zagrljaj Mariju Lemini. Da danas uživa u ljubavi svjedoči i objava fudbalera Southamptona na društvenim mrežama.

Naime, Lemina je na Instagramu u dirljivom postu objavio kako sa tri godine starijom pjevačicom čeka prvo dijete.

"Prvo je bio pogled pa osmijeh... Nismo ni sanjali gdje će nas to odvesti. Prošli smo puno toga, izbjegli sve zapreke, na svakom koraku bila je samo ljubav. Ženi koja me toliko usrećuje želim reći hvala za najljepši poklon, iz ove ljubavi rodit će se dijete koje će me jednoga dana zvati tata", napisao je Gabonac koji je u Southampton stigao iz Juventusa. 

Lemina već ima sina iz prošle veze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi